Shop navigation

Airsoft

Bij Vrije Wapenhandel Delo, gelegen in het West-Vlaamse Jabbeke, kan u terecht voor een wijdverbreid gamma aan airsoft-producten. Deze kan u in de winkel aankopen. Airsoftwapens mogen immers volgens de bepalingen van de Belgische wapenwetgeving niet verkocht worden “vanop afstand”. Via het internet kan u deze producten van ons dus absoluut niet bestellen of laten verzenden. De aankoop gebeurt dan ook steeds op persoonlijke basis in onze winkel.

We nodigen u dan ook graag uit om bij ons in de winkel langs te komen en rustig een kijkje te nemen in ons uitgebreid assortiment aan airsoft-benodigdheden. U kan immers niet alleen de airsoft-geweren zelf bij ons kopen, maar kan hier ook terecht voor een arsenaal aan accessoires. Daarbij horen bijvoorbeeld helmen, batterijen, kledij, staanders en verrekijkers.

Geïnteresseerd in onze uitgebreide catalogus aan airsoftwapens en -accessoires? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Als u graag op voorhand de prijzen van de verschillende modellen kent, kan u dit steeds bij ons aanvragen via mail.

Sorteren volgens

producten 1 tot 20 op 406 |
Back to Top